logo

Aktuality

ČEZ ESCO a SPP zakladajú spoločný podnik na energetickú modernizáciu Slovenska

11. 12. 2020 Za zelenú energetiku. ČEZ ESCO a SPP zakladajú spoločný podnik na energetickú modernizáciu Slovenska ČEZ ESCO, člen Skupiny ČEZ, a Slovenský plynárenský priemysel, a.s. (SPP) sa intenzívne zamerajú na rozvoj moderných energetických riešení na Slovensku. Uvedené spoločnosti podpísali zmluvu o vzniku spoločného podniku s názvom „ESCO Slovensko“, ktorý bude mať za úlohu prispievať k modernizácii energetiky a zvyšovaniu energetickej efektívnosti na Slovensku a pomáhať pri plnení záväzkov súvisiacich so zmenou klímy, ochranou životného prostredia a cieľmi stanovenými Európskym zeleným dohovorom. Vznik spoločnosti ESCO Slovensko ešte podlieha rozhodnutiu Protimonopolného úradu Slovenskej republiky.

Vianočné prianie

Vážení zákazníci, želáme Vám krásne Vianoce a veľa zdravia v roku 2021.

Mikulášske balíčky pomoci

V tento zimný čas výrobca tepla v meste Prešov myslí na ľudí, ktorí prišli o hrejivé teplo domova. Zamestnanci spoločností SPRAVBYTKOMFORT, a.s. Prešov a ČEZ SERVIS s.r.o. pribalili do mikulášskych balíčkov okrem sladkostí, aj teplé ponožky a ochranné rúško.

Úprava otváracích hodín pokladne v Zákazníckom centre

Vážení zákazníci, v súvislosti s otváracími hodinami banky upravujeme pokladničné hodiny v zákazníckom centre.

Rekonštrukcia primárnych vykurovacích okruhov CK Jazdecká a CK Sekčov Prešov _ Projekt je spolufinancovaný Európskou úniou

"Európsky fond regionálneho rozvoja" Projekt je spolufinancovaný Európskou úniou Spoločnosť SPRAVBYTKOMFORT, a.s. Prešov realizuje projekt spolufinancovaný Európskou úniou na základe podpísanej Zmluvy o poskytnutí nenávratného finančného príspevku (KŽP-P-SC451-2017-20/I329), ktorého predmetom je rekonštrukcia primárnych vykurovacích okruhov CK Jazdecká, CK Sekčov Prešov s cieľom rozvoja účinnejších systémov centralizovaného zásobovania teplom založených na dopyte po využiteľnom teple.

Vykurovacia sezóna začína 28.9.2020

Pred nami je nová vykurovacia sezóna. Obraciame sa na Vás vo veci koordinácie postupu pri príprave okruhov ústredného vykurovania (ÚK) na novú vykurovaciu sezónu 2020/2021. Vzhľadom na vývoj počasia, Vám oznamujeme, že dnes 28.9.2020 budeme spúšťať systémy ústredného vykurovania, preto odporúčame všetkým odberateľom, aby na všetkých vykurovacích telesách (radiátoroch) otvorili všetky (horné, príp. spodné) ventily naplno.
Strana 11 / 11
| Aktuality
Za účelom analýzy návštevnosti a poskytovania funkcií sociálnych médií využívame súbory cookies.